1. Στήριξη και συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς στις πληγείσες περιοχές

2. Αγώνας Ανοικτής Θαλάσσης «Νίκος Γκρανιάς 2023»

3. ARIANE’S CUP 2023

4. Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

1. Οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη χώρα μας ήταν αφορμή για να γίνει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης στους πληγέντες. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΛ, τα μέλη μας και οι αθλητές μας, όλοι έδειξαν έμπρακτα τη συμπαράσταση τους με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και με 15 καινούργιες κουβέρτες. Η αποστολή βοηθείας έφτασε στο Δήμο Λάρισας με την ευγενική χορηγία και βοήθεια της εταιρείας NEW NAVAL η οποία φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά τους στην Αθήνα και της Μεταφορικής Εταιρείας “Λαρισαϊκή”, η οποία μετέφερε τα εμπορεύματα δωρεάν από Αθήνα στη Λάρισα.

2. Ο Αγώνας «Νίκος Γκρανιάς 2023» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023 (Λαύριο – Κέα και Κέα – Λαύριο). Διακρίθηκαν τα σκάφη «Σαΐτα» κυβερνήτης Κώστας Λιάγγης, «ΚΥΜΟΘΟΗ» κυβερνήτης Στάθης Γιαννακόπουλος και «MARIE GALANTE” (κυβερνήτης Αννίκα Πολλάνη). Όλα τα αποτελέσματα του αγώνα βρίσκονται στον ιστότοπο του www.naol.gr

3. Στις 7 έως και 11 Οκτωβρίου το ARIANE’S CUP 2023 θα φιλοξενηθεί στο Λαύριο. 600 – 700 Ιστιοπλόοι, θα τρέξουν τρεις ιστιοδρομίες οι οποίες θα λάβουν χώρα μεταξύ Λαυρίου, Μακρονήσου και Σουνίου. Την διοργάνωση του αγώνα επιμελούνται Γάλλοι και άλλοι ευρωπαίοι ιστιοπλόοι, εργαζόμενοι σε διαστημικές βάσεις.

4. Στις 14 Οκτωβρίου 2023 ξεκινά η 53η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Λαυρεωτικής. Τα μαθήματα είναι πρακτικά και θεωρητικά. Πληροφορίες στο τηλ. 6908690921 κ. Λεωνίδας Μπατάκης (υπεύθυνος σχολής ιστιοπλοΐας Αν. Θαλάσσης).