Τα Νέα του ΝΑΟΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

1. Στήριξη και συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς στις πληγείσες περιοχές.

2. Αγώνας Ανοικτής Θαλάσσης «Νίκος Γκρανιάς 2023».

3. ARIANE’S CUP 2023.

4. Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Read more

“ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2023”

Ο Ν.Α.Ο.Λαυρεωτικής προκηρύσει το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 τον διήμερο αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης “ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2023″….

Read more

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η λειτουργία του εντευκτηρίου και οι δραστηριότητες του ΝΑΟΛ θα διακοπούν από τις 5 έως τις 20 Αυγούστου 2023…

Read more

“ΚΑΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 2023”

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης “ΚΑΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 2023”…

Read more

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΟ

Τα καλά λόγια από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) για τον όμιλό μας (ΝΑΟΛ) και την πόλη μας είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την κοπιώδη προσπάθεια των διοργανωτών.

Read more

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Λαύριο 10 Απριλίου, 2023

Δελτίο Τύπου

3η ημέρα _ 2023 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA6

https://www.youtube.com/c/HELLENICSAILINGFEDERATION

Σήμερα 10 Απριλίου, συνεχίζεται για τρίτη μέρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA6 με ισχυρούς ανέμους βορειοανατολικής κατεύθυνσης. Οι αθλητές και οι αθλήτριες συνεχίζουν να αγωνίζονται για την πρόκριση αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του ανέμου και του κυματισμού. Το Πρωτάθλημα μεταδίδεται από το κανάλι της Ελληνική Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) στο YouTube, Live Streaming, όλες τις μέρες του Πρωταθλήματος.

Read more